|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, beşkonak, bölge, ilköğretim, manavgat, okulu, yatılı |
![]() |
Beşkonak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Manavgat Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşkonak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Manavgat AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Beşkonak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Beşkonak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Beşkonak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Beşkonak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri - Antalya Manavgat'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri BEŞKONAK YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Okulumuz 1964 yılında eğitim - öğretime başlamış ve bu güne gelene kadar, okul binası yenilenmiş ve yurt binası eklenmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşkonak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Antalya Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MANAVGAT Adı: BEŞKONAK YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Bozyaka Köyü-Beşkonak-Manavgat/Antalya Telefon Numarası: 2427653076 Faks Numarası: 2427653076 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Beşkonak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu - Manavgat Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|