|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, gölbaşı, ilköğretim, kurugeçit, okulu |
![]() |
Kurugeçit İlköğretim Okulu Gölbaşı Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurugeçit İlköğretim Okulu Gölbaşı AdıyamanKurugeçit İlköğretim Okulu Hakkında - Kurugeçit İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurugeçit İlköğretim Okulu Resimleri - Kurugeçit İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri İLKELERİMİZ Türk Milli Eğitimi'nin temel amaçları doğrultusunda, Atatürkçü, çağdaş ve yeniliklere açık bireyler yetiştirmek ![]() Öğrenciye sevgi, anlayış ve ilgi ile yaklaşmak ![]() Öğrencilerimizi demokratik bir eğitim anlayışı içinde katılımcı ve paylaşımcı olarak yetiştirmek ![]() Kendi kendine karar verebilen, yaratıcı ve düzeyli bireyler yetiştirmek ![]() Öğrencilerimize, ilgi ve yeteneklerini değerlendirmelerinde fırsat vererek, eğitsel etkinliklerde bulunmalarını sağlamak ![]() Eğitim ve öğretimde aile, çevre ve okul işbirliğinin sağlanmasını amaç edinmek ![]() AMAÇLARIMIZ Güven kazandırmak ![]() Yaşamı sevdirmek ![]() Bilgi kazandırmak ![]() Olumlu davranışlar kazandırmak ![]() İşbirliği duygusunu geliştirmek ![]() Kendini topluma sevdirmek ![]() Kendini ve sağlığını koruyacak alışkanlıklar kazandırmak ![]() Kurugeçit İlköğretim Okulu Adıyaman Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GÖLBAŞI Adı: KURUGEÇİT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kurugeçit Mah ![]() Telefon Numarası: 4167816090 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://site ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|