|
|
Konu Araçları |
bakırköy, cengiz, ilköğretim, istanbul, okulu, pilot, topel |
Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu İstanbul Bakırköy |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu İstanbul BakırköyPilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında - Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tanıtım - Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri - Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu İletişim Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu İstanbul Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY Adı: PİLOT CENGİZ TOPEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CEVİZLİK MAH ASMALI SAKIZ SOK NO:2 34142 BAKIRKÖY Telefon Numarası: 2125716159 Faks Numarası: 2125833854 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr okul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|