|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altınova, ayvalık, balıkesir, eylül, ilköğretim, okulu, ondört |
![]() |
Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Ayvalık Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Ayvalık BalıkesirAltınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu İletişim ![]() Balıkesir Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Ne olmak istediğimizdir ![]() İdeallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir ![]() Yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir ![]() İSTİYORUZ Kİ … Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin Okulumuzda, her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin Okulumuzun fiziki yapısının değiştirilerek öğrenci öğrenmede en üstün seviyeye ulaşabilsin ![]() Okulda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Tarihçesi Okulumuz; Selimiye Mahallesi İnönü Caddesi 109 Numarada bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuzun yapımına beldemiz eşrafından Nazif KARADAYI’nın başkanlığında, üyeler Ezer GÜNGÖR, Şadi KULAKSIZOĞLU, Niyazi ŞENDUR, Hamdi GÜNÖZ’ün 07/03/1953 yılında kurdukları dernek tarafından başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Dernek Başkanı Nazif KARADAYI okulun adının Altınova’mızın Kurtuluş Günü olan Ondört Eylül olarak adlandırılmasını teklif etmiş, bu teklif İl Genel Meclisi’nin 27 Aralık 1955 tarihli toplantısında kabul edilmiştir ![]() Okulumuzun yapımında emeği geçen ,adı geçen ve geçmeyen herkese teşekkür ederiz ![]() Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / AYVALIK Adı: Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Adresi: Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu PK ![]() Telefon Numarası: 266 338 10 46 Faks Numarası: 266 338 15 46 E-mail Adresi: Web Adresi: Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Resimleri ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|