|
|
Konu Araçları |
adıyaman, gölbaşı, ilköğretim, kıran, musatafa, okulu, zeynep |
Musatafa Zeynep Kıran İlköğretim Okulu Gölbaşı Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Musatafa Zeynep Kıran İlköğretim Okulu Gölbaşı AdıyamanMusatafa Zeynep Kıran İlköğretim Okulu Hakkında - Musatafa Zeynep Kıran İlköğretim Okulu Tanıtım - Musatafa Zeynep Kıran İlköğretim Okulu Resimleri - Musatafa Zeynep Kıran İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Musatafa Zeynep_kıran İlköğretim Okulu Adıyaman Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Musatafa Zeynep_kıran İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Musatafa Zeynep_kıran İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Musatafa Zeynep_kıran İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Musatafa Zeynep_kıran İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GÖLBAŞI Adı: MUSATAFA ZEYNEP_KIRAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Maltepe Köyü Affetevleri Mah Telefon Numarası: 4167816108 Telefon Numarası: 4167816183 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:http:Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|