|
|
Konu Araçları |
100, ekincık, ilköğretim, kastamonu, okulu, tosya, yıl |
Ekincık 100. Yıl İlköğretim Okulu Kastamonu Tosya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ekincık 100. Yıl İlköğretim Okulu Kastamonu TosyaEkincık 100 Yıl İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ekincık 100 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Ekincık 100 Yıl İlköğretim Okulu İletişim - Ekincık 100 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ekincık 100 Yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ekincık 100 Yıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ekincık 100 Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ekincık 100 Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / TOSYA Adı: EKİNCIK 100 YIL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ekincik Köyü Tosya/Kastamonu Telefon Numarası: 3663431101 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|