Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evren, giresun, ilköğretim, kenan, merkez, okulu

Kenan Evren İlköğretim Okulu Merkez Giresun

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kenan Evren İlköğretim Okulu Merkez Giresun

Kenan Evren İlköğretim Okulu Hakkında - Kenan Evren İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kenan Evren İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kenan Evren İlköğretim Okulu Resimleri

Kenan Evren İlköğretim Okulu Giresun Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kenan Evren İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kenan Evren İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kenan Evren İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kenan Evren İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KENAN EVREN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Teyyaredüzü MahBahtiyar Aydın CadGiresun

Telefon Numarası: 4542150854
Faks Numarası: 4542156656

OKULUN TARİHÇESİ:

Teyyaredüzü Mahallesi Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneğince okulun arsası Tarım Bakanlığından alınarak 21071976 tarihinde Teyyaredüzü İlkokulu temeli atılmıştır

20121977�de Giresun Valisi Doğan Topaloğlu, Bld Bşk Orhan Yılmaz, M Eğt Md Mehmet Ak, Bayd Md Mehmet Pekdil�in katılımıyla okul açılışı yapılmıştır

1977�78 eğitim ve öğretim yılında 72 erkek, 78 kız, 150 öğrenciyle eğitim ve öğretime başlamıştır İlköğretim yılında 24 mezun veren okulun ilk müdürü Alican Topuz�dur

1984�85 eğitim ve öğretim yılında okul ilköğretim olarak Bakanlık emri ile değiştirilmiş olup, �İl Encümen Kurulu� kararıyla okulun Teyyaredüzü ilkokulu olan ismi Kenan Evren İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

Mahallenin yeni yerleşim bölgesi oluşu nedeniyle okulun mevcudu hızla artınca, ek binaya ihtiyaç duyulmuştur Okul koruma derneği ve mahalle halkının desteği ile 1988 mart ayında Giresun Valisi Behçet Güler ve Milli Eğ Md Ahmet Raşitoğlu tarafından temeli atılmış 6 ay gibi kısa bir sürede inşaat tamamlanarak 1988�1989 öğretim yılında hizmete açılmıştır

Ayrıca Giresun ilinde açılan ilk ilköğretim okulu özelliğini de taşımaktadır

MİSYONUMUZ:

Öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilerek öğrenen okul, öğrenme için her türlü fırsatın verildiği, yönetici, öğretmen, destek personel, öğrenci ve veli rolünü ve sorumluluğunu bilen, okulumuzda herkes gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, kendini yenileyen ve geliştiren, sürekli gelişme gösteren, verilen eğitimin öğrencilerde istendik değişikliklere dönüşen, öğrencilerimiz, girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla dikkat çeken, her öğretmen okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci de bu okulda öğrenimini sürdürmekten zevk alan, sevgi ortamında yarınlara güvenle ve umutla bakan nesiller yetiştirmek

VİZYONUMUZ:

Öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan bir kurum olarak öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı yerinde, kendisine güvenli, bilgi teknik ve becerilerle donanımlı olarak hazırlamak

Köklü bir geçmişe sahip ve geçmişten aldığı güçle, dün olduğu gibi bugün de ailesine, topluma, ülkesine yararlı, araştırıcı, üretici ve atatürk ilkelerine bağlı nesiller yetiştirmek

KALİTE POLİTİKAMIZ

Öğrencilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde eksiksiz doğru verimlilikte sürekli kendini yenileyen bir eğitim hizmeti sunmak çağın gerektirdiği yeni plan ve projeler üretmektir

mebgovtr/

wwwwebrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com