|
|
Konu Araçları |
buca, ilköğretim, izmir, kolçak, okulu, sabri |
Sabri Kolçak İlköğretim Okulu Buca İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sabri Kolçak İlköğretim Okulu Buca İzmirSabri Kolçak İlköğretim Okulu Hakkında - Sabri Kolçak İlköğretim Okulu Tanıtım - Sabri Kolçak İlköğretim Okulu Resimleri - Sabri Kolçak İlköğretim Okulu İletişim Sabri Kolçak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sabri Kolçak İlköğretim Okulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sabri Kolçak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sabri Kolçak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sabri Kolçak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sabri Kolçak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Sabri Kolçak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : Ufuk Mah928 sk No:2 Buca İzmir Okul Telefonu : 0232 487 30 11 - 426 81 25 Okul Faks : Okul Web Sitesi : wwwsabrikolcakk12tr Okul E-Mail : sabrikolcak@hotmailcom Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sabri Kolçak İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|