![]() |
Kaskun İlköğretim Okulu Sincik Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaskun İlköğretim Okulu Sincik AdıyamanKaskun İlköğretim Okulu Hakkında - Kaskun İlköğretim Okulu Tanıtım - Kaskun İlköğretim Okulu Resimleri - Kaskun İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri KASKUN İLKÖĞRETİM OKULU Kızıyla erkeğiyle bundan otuz yıl önce Açılmış okulumuz Sincikn bir köyünde Şimdi ilk öğrencilerinin çocukları okuyor Kim bilir kaç nesil büyür burada bilinmiyor Üzümüyle narıyla tam bir meyve bahçesi Ne var ki sorun biraz köyüme ulaşması İnsanı sıcak kanlı yardımsever her biri Öncelik verilir, tek söyle sen derdini Onlar baş tacı eder köyüne her geleni ![]() Köyümüz dağlık bir alanda bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buranın en çok gelip gidenide biricik öğretmenlerim giderken hep severek ayrılırlar ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyoruz köyümü ve öğretmenlerimi Asiye ATİLLA 3/A 142 Kaskun İlköğretim Okulu Adıyaman Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / SİNCİK Adı: KASKUN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FATİH MAH ![]() Telefon Numarası: 4164252065 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|