![]() |
Ahatlı İlköğretim Okulu Elmalı Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahatlı İlköğretim Okulu Elmalı AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Ahatlı İlköğretim Okulu Hakkında - Ahatlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahatlı İlköğretim Okulu Resimleri - Ahatlı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() Okulumuz Elmalı İlçesi Akçaeniş Köyün de yer alır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN HEDEFLERİ: 1-Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı çağdaş ve bilimsel öğrenciler yetiştirmek ![]() 2-Öğrenen ve öğreten bir kurum kültürü yaratmak ![]() 3-Sosyal ve sportif alanları geliştirerek topluma yaymak ![]() 4-Bilgi ve teknoloji sınıfı oluşturmak ![]() 5-Okul ve Aile birliğini daha faal hale getirmek ![]() 6-Toplam Kalite Yönetimini tam anlamıyla etkinleştirmek ![]() 7-Çoklu zeka kuramlarına, ve yeni müfredata göre eğtimde yapılanmak ![]() 8-Okul veri tabanını hazırlayarak elektronik ortamda işlerin yürümesini sağlamak ![]() OKULU,İNSAN KAYNAKLARININ TÜM KAPASİTE İLE KULLANILDIĞI SEVGİ ORATAMI HALİNE GETİRMEK ![]() Ahatlı İlköğretim Okulu Antalya Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ELMALI Adı: AHATLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ahatli Köyü Elmali-Antalya Web Adresi: Akcaenıs İlköğretim Okulu http://akcaenis ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|