|
|
Konu Araçları |
adıyaman, atatürk, ilköğretim, merkez, okulu, sincik |
Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Sincik Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Sincik AdıyamanMerkez Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Atatürk İlköğretim OkuluTanıtım - Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri TC SİNCİK KAYMAKAMLIĞI Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğü ÖĞRENCİ KIYAFETİ BELİRLEME KOMİSYONU TOPLANTI TUTANAĞI 02/06/2009 tarihinde saat 15:30’da Kıyafet Belirleme Komisyonu toplanarak, ekte örneği gösterilen, aşağıdaki özelliklerde olan öğrenci kıyafetleri 2009-2010 Öğretim yılında kullanılmak üzere Komisyonumuz tarafından kabul edilmiştir -Renk:Yeşil,Gri -Kalite:Çift çelik örme -Arma:MEB amblemi içinde ters lale -Okul kıyafetine uygun okul ambleminin içinde bulunduğu gri metal fular -Erkekler gri pantolon -Beyaz gömlek MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin temel hedefleri doğrultusunda etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak;sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş erdemli bireyleri hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için varız VİZYONUMUZ "BİZ BİR AİLEYİZ" anlayışıyla evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, çağdaş, kaliteli, çevresinde kültürel ve sanatsal yönden lider bir eğitim kurumu olmak Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Adıyaman Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / SİNCİK KURUM BİLGİLERİ KURUMUN ADI MERKEZ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU HİZMETE GİRİŞ YILI 1953 KURUM TİPİ A TİPİ İLİ ADIYAMAN İLÇESİ SİNCİK KÖYÜ-MAHALLESİ ONUR MAH YERLEŞİM YERİ MAHALLE ADRESİ ONUR MAH SİNCİK/ADIYAMAN TELEFON NO 421 21 42 WEB SAYFASI :http://okulwebmebgovtr/02/08/96201t%C4%B1mhtml http//:mataturkmebk12tr merkezataturkioo@hotmailco Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|