|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, atatürk, ilköğretim, merkez, okulu, sincik |
![]() |
Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Sincik Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Sincik AdıyamanMerkez Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Atatürk İlköğretim OkuluTanıtım - Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri T ![]() ![]() SİNCİK KAYMAKAMLIĞI Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğü ÖĞRENCİ KIYAFETİ BELİRLEME KOMİSYONU TOPLANTI TUTANAĞI 02/06/2009 tarihinde saat 15:30’da Kıyafet Belirleme Komisyonu toplanarak, ekte örneği gösterilen, aşağıdaki özelliklerde olan öğrenci kıyafetleri 2009-2010 Öğretim yılında kullanılmak üzere Komisyonumuz tarafından kabul edilmiştir ![]() -Renk:Yeşil,Gri -Kalite:Çift çelik örme -Arma:MEB amblemi içinde ters lale -Okul kıyafetine uygun okul ambleminin içinde bulunduğu gri metal fular -Erkekler gri pantolon -Beyaz gömlek MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin temel hedefleri doğrultusunda etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak;sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş erdemli bireyleri hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için varız ![]() VİZYONUMUZ "BİZ BİR AİLEYİZ" anlayışıyla evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, çağdaş, kaliteli, çevresinde kültürel ve sanatsal yönden lider bir eğitim kurumu olmak ![]() Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Adıyaman Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / SİNCİK KURUM BİLGİLERİ KURUMUN ADI MERKEZ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU HİZMETE GİRİŞ YILI 1953 KURUM TİPİ A TİPİ İLİ ADIYAMAN İLÇESİ SİNCİK KÖYÜ-MAHALLESİ ONUR MAH ![]() YERLEŞİM YERİ MAHALLE ADRESİ ONUR MAH ![]() TELEFON NO 421 21 42 WEB SAYFASI :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http//:mataturk ![]() ![]() ![]() merkezataturkioo@hotmail ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|