Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adıyaman, atatürk, ilköğretim, merkez, okulu, sincik

Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Sincik Adıyaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Sincik Adıyaman

Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Atatürk İlköğretim OkuluTanıtım - Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

TC

SİNCİK KAYMAKAMLIĞI

Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğü

ÖĞRENCİ KIYAFETİ BELİRLEME KOMİSYONU TOPLANTI TUTANAĞI

02/06/2009 tarihinde saat 15:30’da Kıyafet Belirleme Komisyonu toplanarak, ekte örneği gösterilen, aşağıdaki özelliklerde olan öğrenci kıyafetleri 2009-2010 Öğretim yılında kullanılmak üzere Komisyonumuz tarafından kabul edilmiştir

-Renk:Yeşil,Gri

-Kalite:Çift çelik örme

-Arma:MEB amblemi içinde ters lale

-Okul kıyafetine uygun okul ambleminin içinde bulunduğu gri metal fular

-Erkekler gri pantolon

-Beyaz gömlek

MİSYONUMUZ

Türk Milli Eğitiminin temel hedefleri doğrultusunda etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak;sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş erdemli bireyleri hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için varız

VİZYONUMUZ

"BİZ BİR AİLEYİZ" anlayışıyla evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, çağdaş, kaliteli, çevresinde kültürel ve sanatsal yönden lider bir eğitim kurumu olmak

Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Adıyaman Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

KURUM BİLGİLERİ

KURUMUN ADI

MERKEZ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU

HİZMETE GİRİŞ YILI

1953

KURUM TİPİ

A TİPİ

İLİ

ADIYAMAN

İLÇESİ

SİNCİK

KÖYÜ-MAHALLESİ

ONUR MAH

YERLEŞİM YERİ

MAHALLE

ADRESİ

ONUR MAH SİNCİK/ADIYAMAN

TELEFON NO

421 21 42

WEB SAYFASI :http://okulwebmebgovtr/02/08/96201t%C4%B1mhtml

http//:mataturkmebk12tr

merkezataturkioo@hotmailco

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com