|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, bölge, ilköğretim, okulu, sincik, yatılı |
![]() |
Sincik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Sincik Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sincik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Sincik AdıyamanSincik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Sincik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Sincik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Sincik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri Sincik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Adıyaman Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / SİNCİK Adı: SİNCİK YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: KARAMAN MAHALLESİ, SİNCİKYATILI İLKOĞRETİM BÖLGE OKULU Telefon Numarası: 4164212572 Faks Numarası: 4164212573 E-mail Adresi : 951284@meb ![]() ![]() Web Adresi :http://sincikyibo ![]() ![]() ![]() Sincik ilçemize ulaşım kahta üstünden ve dağ yolu denen Malatya üzerinden sağlanmaktadır ![]() Adıyaman-Kahta arası yaklaşık 30km ve her 10 dakikada bir dolmuşlar kalkmaktadır ![]() ![]() ![]() Dağ yolu ise yaklaşık 3,5 saatlik stabilize bir yol olup direk olarak Malatya'ya ulaşılabilmektedir ![]() Sincik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tel ve Fax: 0 (416) 421 25 73 E-Posta:951284@meb ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|