|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bornova, hasan, ilköğretim, izmir, okulu, uzun |
![]() |
Uzun Hasan İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzun Hasan İlköğretim Okulu Bornova İzmirUzun Hasan İlköğretim Okulu Hakkında - Uzun Hasan İlköğretim Okulu Tanıtım - Uzun Hasan İlköğretim Okulu Resimleri - Uzun Hasan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Uzun Hasan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Uzun Hasan İlköğretim Okulu Milli Eğitim Bakanlığına bağlıdır ![]() Yaptığımız araştırmalar sonucu;Okulumuz bahçesinde şu anda ATATÜRK ANITI’nın olduğu yerde bulunan ve 1976 yılında yıktırılan iki katlı Taş binanın Osmanlı İmparatorluğu devrinde MAHALLE MEKTEBİ olarak,1 ![]() ![]() Cumhuriyetin ilanı ile birlikte bina tekrar okul haline dönüştürülmüş ve MERSİNLİ İLKOKULU adını almıştır ![]() Öğrenci mevcudunun artmasıyla ve binanın yetersiz kalması üzerine 1955 yılında şu anda lojman (atölye) olarak kullanılan 3 derslikli ek bina inşa edilmiş ve çeşmelerin olduğu yerde Amerikan Barakası kurulmuştur ![]() Girit Kandiya eşrafından Makri Hasan’ın iki defada bağışladığı arsa üzerine şu andaki ana binamız inşa edilerek 1963 yılında hizmete girmiş ve okulumuzun adı UZUN HASAN İLKOKULU olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() 1993-1994 Öğretim yılı başında okulumuz İlköğretim okuluna dönüştürülerek,Uzun Hasan İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() Uzun Hasan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Fatih cd ![]() ![]() Okul Telefonu : (232) 462 57 10 Okul Fax : (232) 435 20 75 Okul Web : http://www ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 328353@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Uzun Hasan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|