|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
avmail, büyükerman, eskişehir, ilköğretim, okulu, tepebaşı |
![]() |
Av.Mail Büyükerman İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Av.Mail Büyükerman İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirAv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayırsever Avukat Mail Büyükerman tarafından yaptırılan okulumuzun açılışı, dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından yapılmış ve 14 Eylül 1998 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır Okulumuzun doğusunda Baksan Sanayi Sitesi, güneyinde Keresteciler sitesi, kuzey-batı ve güney-batısında Batıkent Mahallesi yerleşkesi, yerleşkenin bitiminin kuzeyinde Bursa çevre yolu yer almaktadır ![]() BİNANIN ÖZELLİKLERİ Betonarme Karkas, zemin artı 2 kat, arsanın yüzölçümü 6000 metrekare, binanın yüzölçümü 980 metrekare BAHÇENİN ÖZELLİKLERİ Bahçe ihata duvarı ile çevrilidir ![]() ![]() ![]() ![]() Av ![]() Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223351625 Okulun Faksı: 2223204595 Okulun Adresi: BATİKENT MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://amb ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968744@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Mustafa BAŞ Okulun Öğretmen Sayısı: 22 Okulun Öğrenci Sayısı: 407 Okulun Derslik Sayısı: 16 Okulun Ulaşım Bilgileri: Batıkent girişindedir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Av ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|