Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avmail, büyükerman, eskişehir, ilköğretim, okulu, tepebaşı

Av.Mail Büyükerman İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Av.Mail Büyükerman İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

AvMail Büyükerman İlköğretim Okulu Hakkında - AvMail Büyükerman İlköğretim OkuluTanıtım - AvMail Büyükerman İlköğretim Okulu Resimleri - AvMail Büyükerman İlköğretim Okulu İletişim

Mail Büyükerman İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Hayırsever Avukat Mail Büyükerman tarafından yaptırılan okulumuzun açılışı, dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından yapılmış ve 14 Eylül 1998 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır

Okulumuzun doğusunda Baksan Sanayi Sitesi, güneyinde Keresteciler sitesi, kuzey-batı ve güney-batısında Batıkent Mahallesi yerleşkesi, yerleşkenin bitiminin kuzeyinde Bursa çevre yolu yer almaktadır

BİNANIN ÖZELLİKLERİ
Betonarme Karkas, zemin artı 2 kat, arsanın yüzölçümü 6000 metrekare, binanın yüzölçümü 980 metrekare

BAHÇENİN ÖZELLİKLERİ
Bahçe ihata duvarı ile çevrilidir Duvar üzerinde demir korkuluklar vardır5200 metrekare alana sahiptir Bahçede oyun sahası ve spor alanları bulunmakta olup asfaltlanmıştır Bahçe ağaçlandırılmıştır

AvMail Büyükerman İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı
Okulun Telefonu: 2223351625
Okulun Faksı: 2223204595
Okulun Adresi: BATİKENT MAHNADİRE SOK NO:3
Okulun Web Adresi: http://ambmebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 968744@mebk12tr
Okulun Müdürü: Mustafa BAŞ
Okulun Öğretmen Sayısı: 22
Okulun Öğrenci Sayısı: 407
Okulun Derslik Sayısı: 16
Okulun Ulaşım Bilgileri: Batıkent girişindedir23 ve 54 nolu belediye otobüslerine binildiğinde batıkent ilk durakta inilirse okul güneye doğru iki sokak arkadadır
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Var
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

AvMail Büyükerman İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com