|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, eskişehir, ilköğretim, okulu, tepebaşı |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Atatürk İlköğretim Okulu 1961-1962 eğitim ve öğretim yılında eğitim ve öğretim hayatına Devrim Ortaokulu adını alarak başlamış, Kurucu Müdür Olarak Behçet Karacaören görev yapmış, bu görevi 1982 yılına kadar sürmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1967-1968 eğitim öğretim yılında Atatürk Ortaokulu bünyesinde birde “Akşam ortaokulu” açıldı ![]() ![]() 1969-1970 Öğretim yılında da okulumuza bağlı olarak Ticaret Lisesi binasında Atatürk Ortaokulu’na ait şubeler açıldı ![]() ![]() ![]() ![]() 01 ![]() ![]() ![]() ![]() 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Büyük Onarım geçirmiş, okulumuz binasının çeşitli bölümleri onarılmış Güney cephedeki sınıfların pencereleri PVC yapılmış tuvaletler elden geçirilmiş, fayans yapılmış zemin kat girişi granit döşenmiş, okul çatısı aktarılmış, ısınma sistemi kömürden doğal gaza dönüştürülmüştür ![]() 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında Okulumuza 2 adet Bilgi Teknolojisi sınıfı kurulmuş ve çok amaçlı salonun koltuk donanımı tamamlanmıştır ![]() Okulumuzda halen 17 derslik, Spor Salonu, 2 Bilgi Teknoloji Sınıfı, Fen Bilgisi Laboratuarı, Teknoloji-Tasarım sınıfı, Müzik Odası, Kütüphane, Öğretmenler Odası, 3 İdare Odası, Memur Odası, Hizmetli Odası, Spor Odası, Çok Amaçlı Salon, Veli Görüşme Odası, Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık Odası, Teknoloji Formatörü Odası, Fotokopi Odası, Okul-Aile Birliği Odası, Kantin ve Kalorifer Dairesi mevcuttur ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 3 idareci, 16 sınıf öğretmeni, 33 branş, 1 rehber öğretmeni, 2 memur, 1 hizmetli olmak üzere 55 personel görev yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu olarak geleceğimizi öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte yeniden oluşturmanın heyecanını ve umudunu yaşıyoruz ![]() Misyonumuz Biz… Nitelikli eğitim öğretim için yenilikleri takip eder, sürekli iyileşmeyle başarılı ve örnek davranışlı öğrenciler yetiştiririz ![]() Vizyonumuz "Başarılı" ve "Örnek Davranışlı" Öğrencileriyle Lider Okul ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2222306850 Okulun Faksı: 2222306851 Okulun Adresi: İHSANİYE MAH GAZİ YAKUP SATAR CAD ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968722@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Muzaffer ATALAY Okulun Öğretmen Sayısı: 53 Okulun Öğrenci Sayısı: 1036 Okulun Derslik Sayısı: 18 Okulun Ulaşım Bilgileri: Gazi Yakup Satar Caddesinden (Muttalip Cd ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|