|
|
Konu Araçları |
araklı, dereiçi, ilköğretim, okulu, taştepe, trabzon |
Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu - Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu Hakkında - Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu Resimleri Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Taştepe Dereiçi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: TAŞTEPE DEREİÇİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Taştepe Köyü Telefon Numarası: 4627332499 Kurumun Misyonu : Amacımız tüm öğretmen kadromuzla birlikte Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri ile evrensel değerleri doğrultusunda, vatan ve millet sevgisi ile dolu bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır Kurumun Vizyonu: Öğrencilerimizle birlikte insanlık değerlerini koruyup kollayarak sevgi, saygı, hoşgörü ve bilimsel gelişmeler ışığında bir eğitim ortamı oluşturmak, eğitim öğretim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde örnek ve başarılı bir eğitim kurumu olarak çevresine bilgi, kültür ve insanlık adına doğruları sunan bir okul meydana getirmektir trabzonmebgovtr webrehberibiz |
|