|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, bölge, ilköğretim, okulu, tutak, yatılı |
![]() |
Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tutak Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tutak AğrıYatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri Vizyon: Nasıl Bir İnsan ? Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz ![]() * Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, * Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz ![]() Misyon: Nasıl Bir Okul ? Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz ![]() * İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, * Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir ![]() Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ağrı Tutak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / TUTAK Adı: YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: KARAYAZI YOLU ÜZERİ Telefon Numarası: 4724112370 Faks Numarası: 4724112379 E-mail Adresi :117246@meb ![]() ![]() Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|