Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araklı, ilköğretim, okulu, trabzon, yeşilce

Yeşilce İlköğretim Okulu Araklı Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeşilce İlköğretim Okulu Araklı Trabzon

Araklı Yeşilce İlköğretim Okulu - Yeşilce İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilce İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşilce İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yeşilce İlköğretim Okulu Resimleri

Yeşilce İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilce İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilce İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilce İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yeşilce İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YEŞİLCE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yeşilce Köyü

Telefon Numarası: 4627312499
Faks Numarası: 4627312663

Kurumun Misyonu :

Okulumuzdaki tüm öğrencilerin eğitilmesini ve öğrenmesini sağlamak,yetenekli oldukları alanları açığa çıkarmak ve o alanda yönlendirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, Öğrencilere Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsetme,Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine,insan hakları,çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma,başkalarının haklarına saygı duyma,görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, Öğrencilerimizi kendine güvenen,çağımızın hızla değişen yaşam standartlarına ayak uydurabilecek becerileri ve davranışları kazandırmak, Öğrencilerimizi okul sonrası hayata hazırlamak,ilköğretim düzeyinde genel kültür vermek,mevcut tüm imkanlarımızı kullanarak onları en ideal ortaöğretim kurumlarına yönlendirip başarılı olmalarını sağlamak, Tüm personelimizi katılımcılığa ve kurum içi işbirliğine özendirmek,yaşayarak öğrenme metodunun uygulanmasına yardımcı olmak, Davranışlarımızla ve faaliyetlerimizle çevremize liderlik yapmak,velilerin okulun ve eğitim-öğretimin bir parçası olduğunu benimsetmek, Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda yetiştirmek

Kurumun Vizyonu:

İstiyoruz ki: Öğrencilerimiz yaşadığımız toplumun sorunlarına duyarlı olsun,fikirleri ve davranışlarıyla öncülük etsinler Bütün öğrencilerimiz bizden mezun olduktan sonra kaliteli eğitim veren bir ortaöğretim kurumuna,ardından da bir yükseköğretim kurumuna girmeye hak kazansın Öğrencilerimizin kendisini her bakımdan geliştirmiş dolayısıyla da kendine güvenen bireyler olarak yetişmesini Öğrencilerimiz Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren insanlar olarak yetişsin Okulumuzun bütün unsurları her gün daha iyiye ulaşmak için şartları zorlasın İleride her hangi bir ortaöğretim veya yükseköğretime giremeyen öğrencilerimizin de okumayı seven,düşündüklerini açık ve net olarak ifade edebilen,çağa ayak uydurabilecek insanlar olarak yetişmelerini Öğrencisini okulumuza gönderen bütün veliler,daha iyi eğitim-öğretim için okulun bütün imkanlarının çocuklarının hizmetine sunulduğunu bilmelerini Kaliteli,özgün ve etkili bir okul toplumu oluştururken,Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarından ödün vermediğimizin bilinmesini Okulumuzun bütün bireyleri hedeflerine ulaşırken ilkelerinden ödün vermesin Öğrencilerimiz ve diğer personelimiz bütün çalışmalarını ekip ruhu içinde yapsın Öğrencilerimizin yeteneklerinin ortaya çıkarılarak,bu yeteneklerinin geliştirilip bu doğrultuda yüceltilmelerini Öğrencilerimizin;zamanın değerini bilen,çevre ilişkilerine önem veren,sorumluluk sahibi,görev bilincine sahip,özeleştiri yapabilecek yetenekte yetişmelerini Öğrencilerimizin; üretimden,çalışmadan ve dolayısıyla da başarıdan zevk ve gurur duymalarını Ve,tüm öğrencilerimizin bu idealler doğrultusunda ilerlerken;milli birlik ve beraberlik içinde,milli duygularından ödün vermeyen,geçmişine ve atalarına ihanet etmeyen ama her zaman geçmişinden daha fazla çalışıp ülkesini ve milletini daha fazla yüceltmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bireyler olarak yetişmelerini istiyoruz

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com