|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
araklı, ilköğretim, okulu, trabzon, yeşilyurt |
![]() |
Yeşilyurt İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilyurt İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı Yeşilyurt İlköğretim Okulu - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Resimleri Yeşilyurt İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilyurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilyurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilyurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: YEŞİLYURT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: PINARALTI MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 4627347010 Faks Numarası: 4627347010 Kurumun Misyonu : Kaliteli ve nitelikli bir eğitim vermek ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Bütün öğrencilerimiz öğrenebilmeli,araştırabilmeli, karşılaştıkları problemlere çözüm üretebilmeli,kendi geleceklerine sağlıklı bir şekilde yön vererek topluma faydalı olabilmeli ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|