![]() |
Barbaros İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbaros İlköğretim Okulu Konya EreğliBarbaros İlköğretim Okulu Hakkında - Barbaros İlköğretim Okulu Tanıtım - Barbaros İlköğretim Okulu Resimleri - Barbaros İlköğretim Okulu İletişim ![]() Konya Ereğli Barbaros İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Barbaros İlköğretim Okulu Tarihi: Konya-Ereğli Barbaros mahallesi sakinlerinin kurmuş olduğu Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin önderliğinde okulumuzun temeli 1967/Haziran ayında atılmış ve 14 ![]() ![]() ![]() Okul çevre nüfusuna yetmediği için 1978/1979 öğretim yılında 2 derslik daha ilave edilerek 1994 yılına kadar 7 derslik olarak kullanılmıştır ![]() ![]() Çevrede kooperatifleşme ve yoğun göç nedeni ile okulumuz ihtiyaca cevap veremez olmuştur ![]() Eylül 2005 yılında Konya Valiliği İl Encümen kararıyla yapımına başlanan ek binamız tamamen devlet katkıları ile yapılarak 2006 Mayıs ayında teslim edilmiştir ![]() 2006–2007 Eğitim-Öğretim yılının Eylül ayında binamız kullanılmaya başlanmıştır ![]() Barbaros İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ BARBAROS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Barbaros Mah ![]() Telefon Numarası: 3327134896 Faks Numarası: E-mail Adresi: barbaros@ereglimem ![]() Web Adresi: - barbarosioo ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|