|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
büyükdogan, halkapınar, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
Büyükdogan İlköğretim Okulu Konya Halkapınar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyükdogan İlköğretim Okulu Konya HalkapınarBüyükdogan İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükdogan İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyükdogan İlköğretim Okulu Resimleri - Büyükdogan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Büyükdogan İlköğretim Okulu Konya Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Büyükdogan İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1957 yılında yapılmış ve aynı yıl eğitim öğretime başla-(Terbiyeden-Yoksunum)-mıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Özellikleri :Tam Gün Okutulan Seçmeli Dersler :sanat etkinliği, İngilizce, takviye ve etüt Büyükdogan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / HALKAPINAR Adı: BÜYÜKDOGAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Büyükdoğan Köyü Halkapinar Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: 712154@meb ![]() ![]() Web Adres http://buyukdogan ![]() ![]() ![]() Büyükdogan İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|