|
|
Konu Araçları |
ağrı, buzhane, hamur, ilköğretim, mah, merkez, okulu |
Merkez Buzhane Mah. İlköğretim Okulu Hamur Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez Buzhane Mah. İlköğretim Okulu Hamur AğrıMerkez Buzhane Mah İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Buzhane Mah İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez Buzhane Mah İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez Buzhane Mah İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri MERKEZ BUZHANE MAH İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu 588650 Okul Müdürü Akif KURU(Müdür Yetkili) İnternet Adresi http://buzhaneilkogretimmebk12tr/ Adres Buzhane Mah Ağrı/Hamur PERSONEL BİLGİLERİ Öğretmen 3 ( 2 sınıf öğretmeni, 1 Anasınıfı Öğ ) ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 5 Öğrenci Sayısı 46 Merkez Buzhane Mah İlköğretim Okulu Ağrı Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Buzhane Mah İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Buzhane Mah İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Buzhane Mah İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Merkez Buzhane Mah İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / HAMUR Adı: MERKEZ BUZHANE MAH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Buzhane Mahallesi Hamur E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|