![]() |
Harmanli İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harmanli İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Harmanli İlköğretim Okulu - Harmanli İlköğretim Okulu Hakkında - Harmanli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Harmanli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Harmanli İlköğretim Okulu Resimleri Harmanli İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Harmanli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Harmanli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Harmanli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: HARMANLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Harmanlı llköğretmeni Okulu Telefon Numarası: 4627168128 Kurumun Misyonu : Bizler,bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Sevgili öğrenciler, biz inanıyoruz ki; sizi ilk sıraya koymak bizi birinci yapacaktır ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|