Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acıgöl, ilköğretim, nevşehir, okulu, tatların

Tatların İlköğretim Okulu Acıgöl Nevşehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tatların İlköğretim Okulu Acıgöl Nevşehir

Acıgöl Tatların İlköğretim Okulu - Tatların İlköğretim Okulu Hakkında Bİlgi - Tatların İlköğretim Okulu Tarihçesi - Tatların İlköğretim okulu İletişim

Okulun ilçeye uzaklığı 13 km ile uzaklığı 33 kmdirOkul il özel idaresi tarafından yaptırılmıştır

Tüm arsa alanı 3472 metrekare bahçe alanı 3000 metre kare dir18091995 tarihinde orta okullar tamamen bu binaya taşınmıştırİlkokulların da bir kısmı aynı yıl bu binaya taşınmıştır

Aynı yıl pansiyon yetişmediği için açılamamış bir yıl sonra açılmıştırDaha sonra 2001 yılında pansiyon kısmı kapatılmıştır Bu tarihten sonra Tatlarin Kasabasında bulunan tatlarin ilkokulu(ilköğretim) ve Ballık İlköğretim Okulları sonraki yıllarda kapanarak öğrencilerin tamamı şu an mevcut olan binada Tatlarin İlköğretim Okulu adıyla eğitim öğretime devam etmektedir

Okulumuz aynı zaman da taşıma merkezidir Bağlıca ve Çullar İlköğretim öğrencilerinin tamamı Bölükören İlköğretim Okulunun ikinci kısmı(6,7,8 sınıflar)okulumuzda eğitimine devam etmektedir

Tatlarin ilköğretim okulu olarak öğrencilerimizi

-Tarihini bilen geleceğe güvenle bakan,
-Kendi mutluluğunun Türk Milletinin mutlu olmasından geçtiğine inanan,
-Bilimsel ve akılcı düşünen insan haklarına saygılı,
-Ulu önderimiz Atatürk’ü iyi tanıyan ve Onun yolunda yürümek için can atan,
-Kendisine, ailesine, çevresine ve ülkesine saygılı olan ve onları yüceltmek için çok çalışan,
-Adalet, merhamet, sadakat, duygularıyla yoğrulmuş,
-Yukarıdaki amaçları gerçekleştirmek için gerekli davranış ve bilgi donanıma sahip olarak, bir üst öğrenime hazırlamaktır

Hedefimiz 3 yıl içinde bölgemizde en iyi okul olmaktır

İLKE VE GÖREVLERİMİZ

1-Okulumuzda eğitim bilimsel ve akılcı yöntemlerle yapılır
2-İdareci, öğretmen ve diğer çalışanlar işbirliği içinde olur çalışmalarımızda amaca ulaşmak için beraber hareket edilir
3-Plan ve hazırlık her zaman en önce yapılır
4-Eşitlik ilkesine uyulur Öğrencilerin ilgi yetenekleri ve hazır bulunuşluk düzeyine göre eğitim öğretim yapılır
5-Davranış oluşturmak ve sürdürmek takip edilir
6-Öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın en mutlu olduğu yerin okul olması için her türlü tedbiri alarak çalışırız
7- Öğrencilerimizin fikirce ve bedence sağlıklı olması için örnek olur ve çalışırız
8- Öğrencilerimizi evrensel kanunlar, anayasamız ve kanunlarımız ayrıca Türk kültürünün yazılı olmayan eşsiz felsefesi üzerine yetiştiririz Sevmek,sevilmek, saygı duymak ve mutlu olmak temel felsefemizdir
9- Öğrencilerimizi bilimsel, sanatsal, teknolojik alanlarda çağımızın gerektirdiği düzeyin üzerinde yetiştirmek için, düzeylerine uygun olarak çalınmalar yapar bir üst öğrenime hazırlarız

Tatların İlköğretim Okulu

kaynak:webrehberizbiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com