Osman Gazi İlköğretim Okulu Hamur Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Osman Gazi İlköğretim Okulu Hamur AğrıOsman Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Osman Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Gazi İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osman Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osman Gazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osman Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Osman Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / HAMUR Adı: OSMAN GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: OSMAN GAZİ İÖO Telefon Numarası: 4724512030 Faks Numarası: 4724512013 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Osman Gazi İlköğretim Okulu biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|