![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Kahta Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Kahta AdıyamanGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 480 öğrenci projeli olarak yapılmış olup, 2001-2002 eğitim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz adını Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gazilik” ünvanından alınmıştır ![]() OKULUMUZUN BÖLÜMLERİ Okulumuzda 16 derslik, 2 okul öncesi sınıfı, 1 kantin, 2 Fen laboratuar, 1 bilgi teknoloji sınıfı, 1 kütüphane ![]() ![]() BİNA DURUMU Hizmete girişi :2001-2002 öğretim yılı Binanın yüzölçümü :3000 m2 Bahçenin yüzölçümü :7951m2 Arsanın toplam alanı :10951m2 Gazi İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARŞİYAKA MAH ![]() Telefon Numarası: 4167258002 Faks Numarası: 4167258002 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|