|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bornova, ilköğretim, izmir, okulu, yıl, yüzüncü |
![]() |
Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Bornova İzmirYüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Eğitim Öğretime 1989 yılında 8 derslik olarak başlamış, 2001 yılında ek bina 6 derslik olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : ÜMİT MAH ![]() ![]() Okul Telefonu : (232) 479 95 37 Okul Fax : (232) 479 11 16 Okul Web : http://bornovayuzuncuyil ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 636826@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|