Gömbe İlköğretim Okulu Kaş Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gömbe İlköğretim Okulu Kaş AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Gömbe İlköğretim Okulu Hakkında - Gömbe İlköğretim Okulu Tanıtım - Gömbe İlköğretim Okulu Resimleri - Gömbe İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kaş İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri 1975 yılında ortaokul olarak eğitim-öğretime devam etmiştir; ancak 1991 yılında ilkokullar ve ortaokullar ilköğretim okulu olarak birleştirilmiş ve Gömbe İlköğretim Okulu adını almıştır![]() bunların üçü eğitim-öğretim için kullanılmaktadır en yeni bina 2004 yılında inşaat edilmiştir ve en eski olanı da 1950 yılında inşaat edilmiştir öğrencilerimiz okula köylerden servislerle taşınmaktadır![]() Kadromuz genç, dinamik ve alanlarında deneyimlidirler![]() Öğrencilerimizin Geleceği Garanti Altındadır! ![]() ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gömbe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gömbe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gömbe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gömbe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KAŞ Adı: GÖMBE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÖMBEBELDESİ Telefon Numarası: 2428314023 Faks Numarası: 2428314023 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:ANTALYA-KAŞ (Gömbe İlköğretim Okulu) Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|