![]() |
Gedikören İlköğretim Okulu Konya İlgın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gedikören İlköğretim Okulu Konya İlgınGedikören İlköğretim Okulu Hakkında - Gedikören İlköğretim Okulu Tanıtım - Gedikören İlköğretim Okulu Resimleri - Gedikören İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gedıkoren İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Gedikören İlköğretim Okulu Misyonu: Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek ![]() Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak ![]() Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak ![]() Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi ![]() Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak ![]() gerektiğini bilmek vizyonumuzdur ![]() Gedikören İlköğretim Okulu Vizyonu: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21 ![]() ![]() · Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi ![]() Gedikören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: GEDIKOREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GEDİKOREN İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 3328813992 Faks Numarası: E-mail Adresi: 722001@meb ![]() ![]() Web Adresi: -www ![]() ![]() ![]() ![]() Gedikören İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|