Bayralar İlköğretim Okulu Elmalı Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayralar İlköğretim Okulu Elmalı AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Bayralar İlköğretim Okulu Hakkında - Bayralar İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayralar İlköğretim Okulu Resimleri - Bayralar İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() Bayralar İlköğretim Okulu Antalya Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bayralar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bayralar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bayralar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Bayralar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ELMALI Adı: BAYRALAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bayralar Köyü Elmalı-Antalya Telefon Numarası: 2426134095 Faks Numarası: 2426134095 E-mail Adresi: 737762@meb k12 trWeb Adresi: Bayralar İlköğretim Okulu < biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|