Gevazı İlköğretim Okulu Kahtaadıyaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gevazı İlköğretim Okulu KahtaadıyamanGevazı İlköğretim Okulu Hakkında - Gevazı İlköğretim Okulu Tanıtım - Gevazı İlköğretim Okulu Resimleri - Gevazı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 480 öğrenci projeli olarak yapılmış olup, 2001-2002 eğitim yılında hizmete açılmıştır 10300 m2 alana sahip olan okulumuz üç katlıdır Bağımsız çok amaçlı salonu basketbol ve voleybol sahaları mevcuttur![]() Okulumuz adını Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gazilik” ünvanından alınmıştır ![]() OKULUMUZUN BÖLÜMLERİ Okulumuzda 16 derslik, 2 okul öncesi sınıfı, 1 kantin, 2 Fen laboratuar, 1 bilgi teknoloji sınıfı, 1 kütüphane 1 revir, 1 rehberlik odası, 1 arşiv, 1 depo, 1 iş eğitim atölyesi,1 tane 100 kişilik sığınak bulunmaktadır![]() Gevazı İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gevazı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gevazı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gevazı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gevazı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: GEVAZI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GEVAZİ İ O O TUĞLU KÖYÜ GEVAZİ MEZRASİ KAHTA/ ADİYAMAN Telefon Numarası: 4167458038 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://www kahtagazi k12 tr/bilgi asp?idd=110 biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|