![]() |
Kalkan İlköğretim Okulu Kaş Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalkan İlköğretim Okulu Kaş AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Kalkan İlköğretim Okulu Hakkında - Kalkan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kalkan İlköğretim Okulu Resimleri - Kalkan İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kaş İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Okulumuz 10 ![]() ![]() ![]() Okul binamızın arsasını Turan Erdoğan YILMAZ , Hayri ORTAÇ ve İbrahim Erkut TAÇKIN isminde hayırsever vatandaşlar bağışlamışlardır ![]() Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan beldesinde daha önce iki adet ilköğretim okulu bulunmakta idi ![]() ![]() Fiziki şartlarının uygun olmaması ve ilköğretim uygulamasına geçmedeki zorluklar yüzünden iki okulu birleştirecek yeni bir okulun yapılmasına ihtiyaç duyulduğundan Kalkan İlköğretim Okulu inşa edilmiştir ![]() Okulumuz binası; 16 derslik, 2 ana sınıfı, 1 Fen Bilgisi laboratuarı, 1 Teknoloji Sınıfı, 1 Kütüphanesi, 2 adet İş Atölyesi, 2 adet idare odaları ve 1 adet Öğretmenler odasından oluşmaktadır ![]() ![]() Okulumuzun öğrenci sayısı ana sınıfı dahil 562 olup, Müdür, Müdür Yardımcısı, 12 sınıf öğretmeni, 1 ana sınıfı öğretmeni, 13 branş öğretmeni ve 1 adet hizmetli olmak üzere personel mevcudu 28 dir ![]() Kalkan İlköğretim Okulu Antalya Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KAŞ Adı: KALKAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MENTEŞEMAHALLESİKALKAN/KAŞANTALYA Telefon Numarası: 2428443015 Faks Numarası: 2428443070 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Kalkan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|