|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arsin, ibni, ilköğretim, okulu, sina, trabzon, yeşilyalı |
![]() |
Yeşilyalı İbni Sina İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilyalı İbni Sina İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Yeşilyalı İbni Sina İlköğretim Okulu - Yeşilyalı İbni Sina İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilyalı İbni Sina İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşilyalı İbni Sina İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilyalı İbni Sina İlköğretim Okulu Erişim bilgileri ![]() Yeşilyalı Ibni Sina İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilyalı Ibni Sina İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilyalı Ibni Sina İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilyalı Ibni Sina İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: YEŞİLYALI IBNİ SİNA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YEŞİLYALI İBNİ SİNA İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4627176071 Yeşilyalı İbni Sina İlköğretim Okulu:Yapımına Halkevi olarak başlanan halk katkısı ile 1948 yılında bitirilen binada Yaylacık Köyü İlkokulu olarak Eğitim ve Öğretime başlandı ![]() ![]() Deniz kenarında iki derslikli binada 1983 yılına kadar öğretim yapıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|