Kınık İlköğretim Okulu Kaş Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kınık İlköğretim Okulu Kaş AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Kınık İlköğretim Okulu Hakkında - Kınık İlköğretim Okulu Tanıtım - Kınık İlköğretim Okulu Resimleri - Kınık İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kaş İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz "Kınık İlkokulu" adı ile Kınık Merkez Mahallesinde 1945 yılında; 5 dershaneli, iki katlı betonarme binada normal öğretim ile eğitim-öğretim hizmetine açılmıştır İleriki yıllarda öğrenci sayısı artınca, 2002 yılında yapılan yeni bina ile derslik sayısı 14'e ulaşmıştır 2007 yılında yapılan prefabrik binayla derslik sayısı 17’ye çıkmıştır Okulumuz 1997–1998 öğretim yılında "İlköğretim Okulu" statüsüne geçmiştir Adı Kınık İlköğretim Okulu Olarak değiştirilmiştir Okulumuzda eğitim ve öğretim başarı ile sürdürülmektedir Okulumuzda üç bina bulunmaktadır Toplam 17 derslik, 2 idare odası, 1 rehberlik, 1 kütüphane, 1 öğretmenler, 1 ana sınıfı ve 1 bilgi teknolojisi sınıfı ile eğitim öğretime hizmet vermektedir Birçok sınıfımızda çoklu ortam (Bilgisayar ve projeksiyon makinesi) ekipmanları mevcuttur Kınık İlköğretim Okulu Antalya Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kınık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kınık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kınık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kınık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KAŞ Adı: KINIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KINIKBELDESİ Telefon Numarası: 2428454028 Faks Numarası: 2428454150 E-mail Adresi: kinikioo1565@hotmailcom Web Adresi:Kınık İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|