Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, bağımsız, batman, merkez

Merkez Bağımsız Anaokulu Merkez Batman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merkez Bağımsız Anaokulu Merkez Batman

Merkez Bağımsız Anaokulu Hakkında - Merkez Bağımsız Anaokulu Tanıtımı - Merkez Bağımsız Anaokulu Erişim Bilgileri - Merkez Bağımsız Anaokulu Resimleri

Merkez Bağımsız Anaokulu Batman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Bağımsız Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Bağımsız Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Bağımsız Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: MERKEZ BAĞIMSIZ ANAOKULU
Adresi: Belde Mahallesi 3207 Cadde Batman

Telefon Numarası: 4882151257

Okulumuz Batman Merkez Belde Mahellesinde yer almakta olup, 1997 yılında bitirilerek Milli Eğitim Müdürlüğüne devir edilmiştir Okulumuz 1997-1998 Eğitim-Öğretim yılının ikinci döneminde fiilen eğitime başlamıştır
Okulumuz 2000 metrekare kapalı alanı ve 1000 metrekare açık alan olmak üzere , 3000 metrekare alana sahiptir

Okulumuzda , 8(sekiz) sınıf , okul içinde çocuk parkı, bekleme salonu, müdür odası, 2 müdür yardımcısı odası, arşiv , beslenme odası , mutfak ve kiler bulunmaktadırOkulumuzun bahçesi geniş ve çocuk parkı bulunmaktadır
Okulumuz günde 9 ders saati eğitimi temel alarak , tam gün ve ikili eğitim yapılmaktadır1 sınıfımız 4 yaş grubu , 4 sınıfımız 5 yaş grubu , 6 sınıfımız 6 yaş grubu bulunmaktadırToplam öğrenci sayımız 293 öğrencidir

Okulumuz , sabah saat 800’da eğitime başlar, akşam saat 1700’da eğitime son verir Okulumuzda sabah kahvaltısı , öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere günde 3 öğün yemek verilmektedir Bu giderler öğrenci velilerinden alınan ücretlerden karşılanır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com