![]() |
Hacıbey İlköğretim Okulu Kahta Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacıbey İlköğretim Okulu Kahta AdıyamanHacıbey İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacıbey İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıbey İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() OKULUMUZUN TARIHÇESI VE FIZIKI DURUMU Okulumuz Adıyaman ili, Kahta ilçesi, Menderes Mahallesinin kuzeydogusunda bulunmakta olup, 16 derslik, 1 kütüphane, 1 BT sınıfı, 1 fen laboratuarı, 1 ana sınıfı, 1 müdür odasi, 2 müdür yardimcisi odasi, 1 memur odasi, 4 ögrenci wc , 4 ögretmen wc ve 1 ögretmenler odasına sahiptir ![]() ![]() ![]() Okulun bahçesi ihata duvari ile çevrilmistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 29 Haziran 1995 tarih ve 182 sayili il encümen karariyla okulumuzun yapimina baslanip, 15 Ekim 1995 tarihinde teslim alinmistir ![]() ![]() Hacıbey İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: HACIBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MENDERES MAH ![]() Telefon Numarası: 4167262964 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://hacibeyioo ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|