|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beşikdüzü, ilköğretim, okulu, trabzon, türkelli |
![]() |
Türkelli İlköğretim Okulu Beşikdüzü Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkelli İlköğretim Okulu Beşikdüzü TrabzonBeşikdüzü Türkelli İlköğretim Okulu - Türkelli İlköğretim Okulu Hakkında - Türkelli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Türkelli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Türkelli İlköğretim Okulu Resimleri Türkelli İlköğretim Okulu Trabzon Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Türkelli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Türkelli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Türkelli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / BEŞİKDÜZÜ Adı: TÜRKELLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Beşikdüzü Trkelli llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4628756001 Faks Numarası: 4628756100 TÜRKELLİ BELDESİ EĞİTİM ÖĞRETİM TARİHÇESİ Oğuz Köyü olarak eğitim öğretimin tarihsel başlangıcı kesin olarak bilinmemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1927 Tarihinde Oğuz İlk Mektebi olarak Eğitim Öğretime Başlamış olup 1942 tarihine kadar, üç yıllık İlk Mektep olarak mezunlarını vermiştir ![]() ![]() 1941-1942 Eğitim Öğretim Yılında 5 yıllık mezununu vererek eğitim öğretimini sürdürmektedir ![]() Beldemizde Ortaokul, 1972-1973 eğitim öğretim yılında başlamış, kesintisiz olarak,1992-1993 eğitim öğretim yılına kadar devam ettirmiştir ![]() ![]() İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretimini devam ettirmektedir ![]() Mehmet Can AYDIN (Em Öğrt) Okulumuzun yöresindeki ağaçlandırma çalışmaları çok güzel sonuç vermiş ve değişik ağaç türlerinin zenginliği okulumuzun görünümünü de zenginleştirmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN ÖZELLİĞİ: Okulumuz gündüzlü, normal, karma eğitim vermekte olup, 8 yıllıktır ![]() ![]() Ayrıca bünyesinde ana sınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|