|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayvalık, balıkesir, cumhutiyet, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cumhutiyet İlköğretim Okulu Ayvalık Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhutiyet İlköğretim Okulu Ayvalık BalıkesirCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Balıkesir Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi Rumlar tarafından 1803 yılında Rum Okulu olarak yaptırılmıştır ![]() ![]() 1924–1925 öğretim yılında Birinci Erkek Numune Mektebi olan okul, numune teşkilatı kaldırılınca 1926–1927 öğretim yılında Cumhuriyet İlkokulu adını almıştır ![]() Okul binası kâgirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu esnada, okulun önündeki bir müze odası, öğretmen odası, başöğretmen odası, müfettiş odası, iki sınıf, bir kooperatif olarak kullanılan oda olmak üzere yedi oda ve bu odalar boyunca 2,26 m ![]() ![]() ![]() Okul binasının 1975–1976 öğretim yılında çok eski ve harap olması dolayısıyla eski bina yıkılmış ve yerine bugünkü bina 1977 yılında yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1996 yılında kalorifer tesisatı döşenen okulumuz, 1997–1998 öğretim yılında 8 yıllık kesintisiz eğitim programı çerçevesinde CUMHURIYET ILKÖGRETIM OKULU adını almıştır ![]() 2005 Yılı Haziran ayı içinde Okul bahçesine bitişik olan eski Halk Kütüphanesinin okulumuza devri yapılarak Ayvalık kaymakamı Nazım MADENOGLU’ nun büyük katkı ve desteğiyle Güzel Okulum Projesi kapsamında onarılmıştır ![]() ![]() Altınova Ondört Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / AYVALIK Adı: Cumhutiyet İlköğretim Okulu Adresi: Atatürk Caddesi No:116 Ayvalık Balıkesir Telefon Numarası: 266 3121792 Faks Numarası: 266 3122225 E-mail Adresi: 645118@meb ![]() ![]() Web Adresi: Cumhuriyet İlköğretim Okulu Cumhutiyet İlköğretim Okulu Resimleri ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|