![]() |
Semerkant İlköğretim Okulu Yüreğir Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Semerkant İlköğretim Okulu Yüreğir AdanaSemerkant İlköğretim Okulu Hakkında - Semerkant İlköğretim Okulu Tanıtım - Semerkant İlköğretim Okulu Resimleri - Semerkant İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() MİSYONUMUZ : Ulusunun kültürel, ahlaki değerlerini koruyan, büyüğünü sayan, küçüğünü seven, ülkemizin demokratik değerlerini benimsemiş; Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş; ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş; dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış; kendine güvenen bireyler yetiştirmektir ![]() VİZYONUMUZ : Milli değerlere bağlı, vatanını bayrağını seven bilimsel, akılcı düşünme becerisine sahip; araştıran, sorgulayan; bilgiyi ezberleyen değil, ona ulaşabilen ve paylaşabilen; teknolojiyi etkin biçimde kullanabilen; insanlığın ortak değerlerini benimsemiş yaratıcı, üretken, bireyler yetiştirmektir ![]() DEĞERLERİMİZ : 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() Semerkant İlköğretim Okulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / YÜREĞİR Adı: SEMERKANT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ATAKENT MAHALLESİ (ESKİ SÜMERBANK FABRİKASI İÇİ) Telefon Numarası: 3223461620 Faks Numarası: 3223465960 E-mail Adresi:semerkantio01@hotmail ![]() Web Adresi: http://semerkant ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|