Üzümlü Anaokulu Erzincan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Üzümlü Anaokulu ErzincanÜzümlü Anaokulu Hakkında - Üzümlü Anaokulu Tanıtım - Üzümlü Anaokulu Resimleri - Üzümlü Anaokulu İletişim Bilgileri Üzümlü Anaokulu Erzincan Üzümlü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Üzümlü Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Üzümlü Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Üzümlü Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsinizBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ERZİNCAN / ÜZÜMLÜ Adı: ÜZÜMLÜ ANAOKULU Adresi: Fatih Mahallesi Telefon Numarası: 4464112327 E-mail Adresi: 966265@meb k12 trWeb Adresi:Üzümlü Anaokulu Müdürlüğü Üzümlü Anaokulu Resimleri ![]() ![]() Şubat 2007'de Eğitim Öğretime açıldı Okulumuz, 100 öğrenci kapasiteli olup 11 kız ve 11 erkek olmak üzere toplam 22 öğrencimiz mevcuttur Okulumuzdan %78 oranında faydalanılamamaktadır Okulun bahçe düzenlemesi yapılmaktadır Eksiklikler giderildikçe, Okul Öncesi eğitimin önemi kavrandıkça okulun kullanım kapasitesinin de artacağını ümit etmekteyiz![]() Kaynak : webrehberi biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr
|
|
|
|