|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çarşıbaşı, fatih, ilköğretim, okulu, trabzon, yavuzköy |
![]() |
Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu Çarşıbaşı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu Çarşıbaşı TrabzonÇarşıbaşı Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu - Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu Resimleri Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu Trabzon Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ÇARŞIBAŞI Adı: YAVUZKÖY FATİH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YAVUZKÖY FATİH İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4628264255 Kurumun Misyonu : Öğrencilerin ilgi,yetenek ve kabiliyetlerini geliştirmek ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak amacıyla,bulunduğu cevre şartlarını bu amaç doğrultusunda en iyi şekilde kullanan bir eğitim öğretim yuvası olmak ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|