![]() |
Beytepe İlköğretim Okulu Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beytepe İlköğretim Okulu Çankaya AnkaraBeytepe İlköğretim Okulu Hakkında - Beytepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Beytepe İlköğretim Okulu Resimleri - Beytepe İlköğretim Okulu İletişim Tarihçe Okulumuz Cumhuriyetin 60 ![]() ![]() ![]() ![]() Başlangıçta, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından inşa edilen 16 derslik, 1 Laboratuvar, spor salonu, yemekhane ve idari bölümlerden oluşan binada 1 okul müdürü, 1 müdür yardımcısı, 21 öğretmen, 3 ingilizce uzmanı, 4 hizmetli ve 525 öğrenci ile eğitim- öğretim faaliyetlerini sürdürmüştür ![]() Okulumuz 1996-1997 eğitim-öğretim yılından itibaren Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğünce tahsisi edilen arazi üzerine Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptırdığı ve 7 Nisan 1996 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in törenle açılışını yaptığı yeni binada "Beytepe İlköğretim Okulu" adı altında hizmet vermektedir ![]() Bugünkü haliyle okulumuzda 37 derslik, 3 resim-iş teknik atölyesi, 1 fen, 2 bilgisayar laboratuvarı, 1 müzik odası, revir ve spor salonu bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda tam gün eğitim- öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuz son yıllarda eğitim ve öğretim alanında gösterdiği yüksek performans nedeniyle ilimiz içinde tercih edilen bir okul haline gelmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1998-1999 eğitim ve öğretim yılında okulumuzda araştırma proje yarışması yapılmış ve 20 plaket verilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz ev ekonomisi ve resim öğretmenlerinin çabalarıyla öğrencilerimizin hazırladıkları sergi 1998-1999 eğitim ve öğretim yılında 1 hafta süreyle ziyarete açık tutulmuştur ![]() Okulumuz öğrencileri 1998-1999 eğitim ve öğretim yılında Güven Park'ta düzenlenen resim yarışmasına katıldılar ![]() ![]() Okulumuzda her yıl olduğu gibi 1998-1999 eğitim ve öğretim yılında da uçurtma şenliği yapılmıştır ![]() Beytepe İlköğretim Okulu ilk mezunlarını 1998-1999 öğretim yılında spor salonunda yapılan kep giyme töreni ile mezun etmiştir ![]() Okulumuz, 1998-1999 Futbol 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun başarısı her geçen gün artmaktadır ![]() ![]() İLETİŞİM Adres: Beytepe lköğretim Okulu Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Beytepe / ANKARA Tel: 0312 297 67 00 kaynak:beytepeilkogretim ![]() |
![]() |
![]() |
|