|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, büyükhanlı, çankaya, ilköğretim, kardeşler, okulu |
![]() |
Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu Çankaya AnkaraBüyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu Resimleri - Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu İletişim OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz, İlimiz Çankaya İlçesinde Ankara Valiliğine ait 5535 Ada, 35 Parsel,4036 metrekare alan üzerine hayırsever Büyükhanlı Ailesi (Mehmet, Mustafa, Ömer BÜYÜKHANLI) kardeşler Tarafından 11 ![]() ![]() ![]() Okul binamızda 25 derslik, 2 idare odası, 1 labaratuar, 1 bilgisayar odası, 1 arşiv odası, 2 teknoloji ve tasarım ders odası, 1 müzik odası, 1 çok amaçlı salon, 1 toplantı salonu, 2 beden eğitimi dersi soyunma odası, 1 memur odası bulunmaktadır ![]() Okulumuzda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 35 öğretmen, 1 memur, 4 hizmetli, 1 güvenlik görevlisi ve 845 öğrenci bulunmaktadır ![]() Okulumuz 08 ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Müdürümüz : Gülten ASPİR Adres : Koza Sk ![]() ![]() ![]() Tel: 0-312 4480231 - Fax : 0-312 4373641 kaynak:buyukhanli ![]() |
![]() |
![]() |
|