Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, büyükhanlı, çankaya, ilköğretim, kardeşler, okulu

Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu Resimleri - Büyükhanlı Kardeşler İlköğretim Okulu İletişim

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz, İlimiz Çankaya İlçesinde Ankara Valiliğine ait 5535 Ada, 35 Parsel,4036 metrekare alan üzerine hayırsever Büyükhanlı Ailesi (Mehmet, Mustafa, Ömer BÜYÜKHANLI) kardeşler Tarafından 11091998 bitirilmiş ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanmıştır

Okul binamızda 25 derslik, 2 idare odası, 1 labaratuar, 1 bilgisayar odası, 1 arşiv odası, 2 teknoloji ve tasarım ders odası, 1 müzik odası, 1 çok amaçlı salon, 1 toplantı salonu, 2 beden eğitimi dersi soyunma odası, 1 memur odası bulunmaktadır

Okulumuzda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 35 öğretmen, 1 memur, 4 hizmetli, 1 güvenlik görevlisi ve 845 öğrenci bulunmaktadır

Okulumuz 08111998 tarihinde 9 Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel tarafından eğitim ve Öğretime açılmıştır

Okul Müdürümüz : Gülten ASPİR

Adres : Koza Sk No:95 GOP/ Çankaya

Tel: 0-312 4480231 - Fax : 0-312 4373641

kaynak:buyukhanlik12

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com