Dr.Nilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu Gaziantep Nizip |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr.Nilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu Gaziantep NizipDrNilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu Hakkında - DrNilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu Tanıtım - DrNilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu Resimleri - DrNilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu İletişim Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Drnilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu Gaziantep Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Drnilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Drnilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Drnilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz hayırsever Dr Mustafa ÖZYURT ve Eşi DrNilüfer ÖZYURT tarafından yapılmıştır Dr Nilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu 2005-2006 yılında eğitim-öğretime açılmıştır Okulumuz tek katlı olup 3 dersliği vardır Ayrıca 1 oyun odası 1 mutfak, 1 yemek odası,1 müdür odası ,1 müdür yardımcısı odası ,1 depo, 1 kalolifer dairesi bulunup okulumuz kalolifer sitemiyle fuloil yakıtı kullanarak ısıtılmaktadır Okulumuz 150 öğrenciye eğitim –öğretim verebilecek kapasiteye sahiptir Okulumuzda 1 Müdür 3 kadrolu öğretmen 1 sözleşmeli öğretmen ve 2 kadrosuz usta öğretici görev yapmaktadır Okulumuzda okul öncesi eğitim için idael bir eğitim ortamı oluşturulmuş olup modern bir OKUL ÖNCESİ eğitim verilmektedir Okulumuzda sınıflarımız son derece bakımlı ve donanımlı olup her sınıfta Bilgisayar,Televizyon ,Dvd ve projeksiyon cihazı bulunmaktadır Dr Nilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu olarak okul öncesi çocukların fiziksel,duygusal, zihinsel gelişimlerini ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz DrNilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GAZİANTEP / NİZİP Adı: DRNİLÜFER MUSTAFA ÖZYURT ANAOKULU Adresi: MENDERES MAHFATİH SOKNO:9 NİZİP/GAZİANTEP Telefon Numarası: 3425172973 Faks Numarası: E-mail Adresi: 963960@mebk12tr Web Adresi: http://drnilufermustafaozyurtcom/indexphp DrNilüfer Mustafa Özyurt Anaokulu Resimleri biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|