Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, çankaya, fatmayaşar, ilköğretim, okulu, önen

Fatma-Yaşar Önen İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fatma-Yaşar Önen İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Fatma-Yaşar Önen İlköğretim Okulu Hakkında - Fatma-Yaşar Önen İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatma-Yaşar Önen İlköğretim Okulu Resimleri - Fatma-Yaşar Önen İlköğretim Okulu İletişim

İLETİŞİM

OKUL KODU

119485

EĞİTİM TÜRÜ

OKUL MÜDÜRÜ

Abdullah ERCAN
TELEFON

0-312-3192270
FAKS

0-312-3192270
E-POSTA

119485@mebk12tr
WEB ADRESİ

http://119485mebk12tr
ADRES

50 Yıl Mahallesi Münzeviler Caddesi No:83 Cebeci / Çankaya/ ANKARA

VİZYON
Yeniliklere açık ve dinamik, Geleceğe güvenle bakan, Araştıran, sorgulayan, demokratik, sosyalleşmiş ve kariyer sahibi, nitelikli kendini geliştirebilen bireyler yetiştirmekt
MİSYON
Okul öncesi eğitimde okullaşma oranını arttırmak, Velilerin kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmak, Öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmek, Çevre koşullarını sağlıklı ve güvenli kılmak, Başarıyı arttırarak kurumsal kılmak, Öğrencilerimize

Kaynak:cankayameb

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com