|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bornova, evreneseoğlu, ilköğretim, izmir, okulu |
![]() |
Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Bornova İzmirEvreneseoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Evreneseoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz İzmir İli –Bornova İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Evrenesoğlu İlköğretim Okulu olarak Milli Eğitim Temel kanununu doğrultusunda eğitime hizmet vermektedir ![]() Okulumuzun arsası 1958-1959 Öğretim yılında Abdurrahman EVRENESOĞLU tarafından bağışlanmış olup, mahalle halkından Yakup SİPAHİ, Ahmet TOPÇUOĞLU ve Muharrem TUFAN’nın gayretleri ile arsa üzerine temel atılmıştır ![]() Devletimizin desteği ile 5 derslik olarak yapılan okul, adını arsayı bağışlayan kişinin soyadından alarak “EVRENESOĞLU İLKOKULU” olarak 1961 yılında Eğitim ve Öğretime başlamıştır ![]() Bu ana binaya ek olarak ihtiyaca göre ileriki yıllarda 3 ilave bina daha yapılarak eğitime kazandırılmıştır ![]() İlk ek binan çevrenin yerleşime açılması nedeni ile 2 derslik olarak çevre halkı tarafından yapılmıştır ![]() Okulun oyun bahçesinin yetersiz olması nedeni ile okulumuza MTK Kooperatifi tarafından 4150 metre kare arsa bağışlanmış olup, bu arsa üzerine 1988-1989 öğretim yılında 6 dersliği olan 2 ![]() ![]() 1961 yılında İlkokul olarak Eğitim ve Öğretime başlayan okulumuz 1994 yılında İlköğretim Okulu olmuştur ![]() 2003-2004 Eğitim –Öğretim Yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Okulumuza 9 dersliği olan 3 ![]() ![]() Okulumuz 19 sınıfı, 1 ana sınıfı, 1 Müdür odası, 2 Müdür yardımcısı odası , 1 Laboratuar, 1 Öğretmenler odası, 1 Kalorifer odası, 1 Kantin, 1 Adet Bilgisayar Laboratuarı, 1 Adet Kütüphane , 1adet arşiv, 1 Adet Rehberlik odası ile 2 müdür yardımcısı 27 öğretmeni 1yardımcı personel 610 öğrencisi ile eğitim – öğretim hizmeti vermektedir ![]() Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okulun Adı : Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Okul Adresi : Kemalpaşa cd ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 433 64 04 Faks Numaraları : 0 (232) 458 75 68 E-mail Adresi : 330647@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Evreneseoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|