![]() |
Tahsilli İlköğretim Okulu Yüreğir Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tahsilli İlköğretim Okulu Yüreğir AdanaTahsilli İlköğretim Okulu Hakkında - Tahsilli İlköğretim Okulu Tanıtım - Tahsilli İlköğretim Okulu Resimleri - Tahsilli İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri TAHSİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ ------------------------------------------------------------ Bundan 40-45 yıl önce Tahsilli Mahallesinden geçen tren yolunun kuzey tarafında çalışmayan,eski,bakımsız bir taksi varmış ![]() ![]() ![]() 1978 yılında okulumuzun açılması ile birlikte mahallenin adı resmiyete Tahsilli Mahallesi olarak geçmiştir ![]() ![]() Okul, 1978 Tahsilli İlkokulu olarak hizmete girmiş olup, 2 katlı ve 7 derslik olarak eğitim öğretimi sürdürmüştür ![]() ![]() ![]() Okul, 2000 yılından itibaren arazisi Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve 7511 metrekarelik alana Başkent Üniversitesi Araştırma Hastanesinin katkılarıyla yapılan zemin katla beraber toplam 4 katlı binada eğitim öğretimini sürdürmektedir ![]() Okulumuzun 25 dersliği, 1 Bilgisayar Laboratuvarı, 1 Fen Laboratuvarı, 1 Kütüphanesi , 1 Ana Sınıfı, çok amaçlı toplantı salonu , idareci,öğretmen ve kalem odası bulunmaktadır ![]() Okulumuzun Müdür, 1 Müdür Başyardımcısı, 3 Müdür yardımcısı, 62 öğretmeni , 1 VHKİ Memuru ve 2 Hizmetlisi bulunmaktadır ![]() Okulumuzun güneyinde Sentetik Atletizm Pisti ve Kapalı Spor Salonu,kuzeyinde Çocuk Parkı, Kuzey doğusunda Başkent Araştırma Hastanesi ve Dadaloğlu Lisesi bulunmaktadır ![]() ![]() Tahsilli İlköğretim Okulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / YÜREĞİR Adı: TAHSİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DADALOĞLU MAH ![]() YÜREĞİR/ADANA Telefon Numarası: 3223272272 Faks Numarası: 3223287868 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|