|
|
Konu Araçları |
adıyaman, ilköğretim, kahta, koçtepe, okulu, yenice |
Koçtepe Yenice İlköğretim Okulu Kahta Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Koçtepe Yenice İlköğretim Okulu Kahta AdıyamanKoçtepe Yenice İlköğretim Okulu Hakkında - Koçtepe Yenice İlköğretim Okulu Tanıtım - Koçtepe Yenice İlköğretim Okulu Resimleri - Koçtepe Yenice İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Koçtepe-yenice İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Koçtepe-yenice İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Koçtepe-yenice İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Koçtepe-yenice İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Koçtepe-yenice İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: KOÇTEPE-YENİCE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KOCTEPE KÖYÜ YENİCE MEZRASİ Telefon Numarası: 4167312029 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|