|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, elmadağ, ilköğretim, karacahasan, okulu |
![]() |
Karacahasan İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karacahasan İlköğretim Okulu Elmadağ AnkaraKaracahasan İlköğretim Okulu Hakkında - Karacahasan İlköğretim Okulu Tanıtım - Karacahasan İlköğretim Okulu Resimleri - Karacahasan İlköğretim Okulu İletişim ![]() KARACAHASAN Okulumuz1936 yılında eski Karacahasan köyünün bulunduğu mevkide tek derslikli olarak eğitim öğretime açılmıştır ![]() Köyün yerleşim yerinin heyelan bölgesi olması sonucu Karacahasan Köyü bu günkü yerleşim yerine taşınmıştır ![]() Köyün planlanması çerçevesinde 8 Dönümlük arazi üzerine 2 Derslikli Okul binası 1966 yılında yapılmıştır ![]() ![]() Bu binaya 2001 yılında 2 derslik ilave edilerek 5 dersliğe dönüştürülmüştür ![]() 1985 yılında tek derslikli Orta Okul binası yapılmış ![]() ![]() ![]() 1997-1998 eğitim öğretim yılında Akçaali ve Tekke İlköğretim Okullarının tüm sınıfları Okulumuza taşınarak Elmadağ İlçesinin iki Taşıma Merkezinden biri olmuştur ![]() 2001 yılında 8 derslikli ek bina inşaatı başlamış; Aralık 2002 yılında yeni bina hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuz 300 Öğrenci kapasiteli olup; tüm branş dersleri normuna sahiptir ![]() Okul Kitaplığı düzenlenmiş olup gerekli faaliyetler Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü tarafından yürütülmektedir ![]() ![]() Tüm Bayram kutlamaları ve törenler Okulumuz Çok Amaçlı Salonu ve okul sahamızda yapılmaktadır İLETİŞİM TELEFON: 0 312 867 00 44 0 505 242 96 09 E-POSTA: karacahasanioo@gmail ![]() ![]() ![]() WEB ADRESİ : karacahasan ![]() ![]() ![]() ADRES: Karacahasan Köyü Elmadağ / ANKARA KAYNAK:karacahasan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|