![]() |
Köknar İlköğretim Okulu Çaykara Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Köknar İlköğretim Okulu Çaykara TrabzonKöknar İlköğretim Okulu Hakkında - Köknar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Köknar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Köknar İlköğretim Okulu Resimleri Köknar Cevizli İlköğretim Okulu Trabzon Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Köknar Cevizli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Köknar Cevizli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Köknar Cevizli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ÇAYKARA Adı: KÖKNAR CEVİZLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Köknar Cevizli ilköğretim Okulu köknar köyü ÇAykara Trabzon Telefon Numarası: 4626288085 Kurumun Misyonu : Okulumuz;Atatürk’ün işaret ettiği “Çağdaş uygarlık düzeyi” ne ulaşmayı hedefleyen dinamik gençler yetiştirmek, Türk milli eğitiminin genel amaçlarında ifade edildiği gibi;vatanını,milletini seven,milli,insani,ahlaki ve kültürel değerlerimize sahip çıkan gençler yetiştirmek, Okulumuz;bir üst okul konumunda olan Anadolu,Anadolu Öğretmen,Fen ve diğer mesleki ve genel liselere iyi öğrenciler yetiştirmek için vardır ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Öğrenci merkezli bir eğitimi benimsemek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|